Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri, Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nin 2-3 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlediği “3. Dil, Kültür ve Edebiyat Çalışmaları Öğrenci Sempozyumu”na katıldı.

Danışmanlığını Doç. Dr. Nilay Çağlayan Dilber'in yaptığı “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamında hazırlanan “Türkçe Öğretmen Adaylarının Dijital Akıcılıkları” başlıklı bildiriyi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencileri;  Şirine Akbaş, Berat Kocakaya, İshak Kılınç ve 3. sınıf öğrencisi Feyzanur Şahin sundu. Öğrencilerimizi ve onlara danışmanlık yapan  Doç. Dr. Nilay Çağlayan Dilber'i tebrik ediyoruz.