2018-2019 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalını kazanan 1. Sınıf öğrencilerine Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından 25.09.2018 Salı günü oryantasyon programı düzenlendi. 1-55 nolu derslikte düzenlenen programa Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayriye SAYHAN ve anabilim dalı öğretim elemanları katıldı. Öğrencilerin büyük çoğunluğunun katıldığı programda ilk olarak öğretim elemanları kendilerini tanıtarak, öğrencilere iyi temennilerde bulundu.

Oryantasyon programı 1. Sınıf öğrencilerinin danışmanı Arş. Gör. Hamza YAKAR tarafından hazırlanan sunum programı ile devam etti. Sunumda öğrencilere ders kayıt, ders geçme sistemi, sınav kuralları, akademik ve idari personel ve fakültedeki yerleri, kütüphane kullanımı, danışmanlık saati ve tavsiyelerden oluşan bilgiler aktarıldı.

2018-2019 Güz Yarıyılı Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Oryantasyon programı soru-cevap bölümüyle son bulmuştur.