10-11 Ocak 2019 tarihinde Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kırşehir Neşet Ertaş  Kültür Merkezinde düzenlenen “Kırşehir 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı” na, Üniversitemizden ve Fakültemizden toplam 25 eğitimci katılmıştır. Çalıştayın açılışında İl Milli Eğitim Müdürü Şevket KARADENİZ, 2023 vizyon belgesi ve getirdiği yenilikler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Eğitim Fakültesi adına konuşan, dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Cahit AYTEKİN, cumhuriyetimizin 100. Yılına atfen hazırlanan 2023 vizyonu ve hedeflerine destek vermeyi asli görevimiz olarak biliyoruz diyerek, çalıştayın başarılı geçmesini temenni etti. İki gün süren çalıştayın oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştiği gözlemlendi.