28.06.2019 tarihinde, Kırşehir Öğretmenevinde yemekli olarak gerçekleşen törene, Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Refik BALAY, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Şevket KARADENİZ, fakültemiz yöneticileri ve 42’si fakültemiz personeli olmak üzere Üniversitemizden toplam 55 öğretim elemanı katıldılar. Törende konuşan Prof.Dr. Refik BALAY, Eğitim Fakültesi ve Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çok önemli ve ayrılmaz iki paydaş olduklarını, eğitim ortak meselemiz olduğunu ve şehrin eğitimine katkı sağlamayı asli görevleri arasında gördüklerini vurguladı. Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Şevket KARADENİZ ise düzenlenen hizmet içi eğitimlerde görev alan 55 akademisyenimize yaklaşık 2300 öğretmene 25 farklı branşta, eğitimde güncel gelişmeler hakkında hizmet içi eğitim verdikleri için teşekkür ettiğini belirtti.  Yapılan bu çalışmanın öğretmenlerimize çok yararlı olduğunu, dolayısıyla da şehrimizin çocuklarının eğitimine olumlu yansıyacağına değindi. Hizmet içi eğitime katılan akademisyenlere belgelerinin takdimi ile tören sonlandı.