SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ

2019-2020 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalını kazanan 1. Sınıf öğrencilerine Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından üç aşamalı oryantasyon eğitimi yapıldı. İlk olarak 24.09.2019 Salı günü oryantasyon programı kapsamında Arş. Gör. Hilal MERT tarafından “Anabilim Dalı ders kayıt ve işleyişlerin tanıtımını” içeren bilgiler öğrencilere aktarıldı. İkinci aşamada, 27.09.2019 Cuma günü 1-53 nolu derslikte “yönetmelik, kurallar ve değişim programlarının tanıtımını” içeren bilgiler öğrencilere aktarıldı. Programa Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayriye SAYHAN ve anabilim dalı öğretim elemanları katıldı.

Son aşamada ise Arş. Gör. Hilal MERT ve Arş. Gör. Dr. Hamza YAKAR tarafından 27.09.2019 Cuma günü “Şehir ve Üniversite Gezisi” düzenlendi. Bu kapsamda Üniversite kampüsündeki bazı birimler ve şehirdeki bazı kurum ve kuruluşlar birebir gezilerek öğrencilere gösterildi.