Üniversitemize 2019-2020 akademik yılında kayıt yapmış Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Eğitimi 1. sınıf öğrencilerimiz için, 3 Ekim 2019 tarihinde Oryantasyon Programı yapıldı. Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bülent ALTUNKAYA başkanlığında Arş. Gör. Tuba CEYLAN ÇELİKER ve Öğr. Gör. Çetin Kürşat BİLİR’in sunumları ve tüm İlköğretim Matematik Eğitimi öğretim elemanlarının katılımıyla 1. sınıflarımıza üniversitemiz ve Anabilim Dalı ile ilgili bilgiler verildi. Bu sayede öğrencilerimiz Anabilim Dalı öğretim elemanlarımız ile tanışarak merak ettikleri konuları tartıştılar. Düzenlenen Oryantasyon Programı ile öğrencilerimizin profesyonel meslek hayatları için geldikleri eğitim programına ve üniversitemize kolaylıkla uyum sağlaması amaçlandı.