Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Araştırma  ve Uygulama Merkezi (AHİ-PDRMER) ile Eğitim Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (RPD) Anabilim Dalı İşbirliğiyle Uzaktan Psikolojik Destek Hizmeti Sunuyor.

Randevu için AHİ-PDRMER sayfasını lütfen ziyaret ediniz.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik  Araştırma ve Uygulama  Merkezi ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı işbirliği ile Uzaktan Psikolojik Destek Hizmeti  veriyoruz . Yanınızdayız,  yardım ve desteğe hazırız.

Bu destek,

Gücünüze güç katacak,

Direncinizi artıracak,

Moralinizi olumlu etkileyecek,

Destek almak, danışmak ve görüşmek istiyorum diyorsanız;

Lütfen iletişim bilgilerinizi tercih ettiğiniz yalnızca bir öğretim üyesine  bırakınız;

·         Dr.Öğr. Üyesi  (Psikolojik Danışman) Davut AYDIN :

·         Doç.Dr. (Psikolojik Danışman) Dilek GENÇTANIRIM KURT :

·         Dr.Öğr.Üyesi (Psikolojik Danışman) Önder BALTACI :

AHİ-PDRMER Müdürlüğü

Olusturulma Tarihi:2020-04-17 12:12:04