Fakültemizde uzun yıllar öğretim üyesi olarak görev yapmış olan Prof.Dr. Rüştü YEŞİL’in Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne atanması sebebiyle tören düzenlendi. Etkinlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan KARAKAYA, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik BALAY, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç.Dr. Hüseyin ŞİMŞEK birer konuşma yaptılar ve hediyelerini takdim ettiler. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan KARAKAYA, Prof.Dr. Rüştü YEŞİL’e üniversitemizin gelişmesi için hem akademik hem de idari yönden katkıları olduğunu vurgulayarak kendisine teşekkür ettiğini belirtti. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik BALAY, Prof.Dr. Rüştü YEŞİL’in üretken bir akademisyen olduğunu, gideceği kuruma çok şey katacağına inandığını belirtti.

Olusturulma Tarihi:2020-07-29 11:19:18
Guncelleme Tarihi: 2020-07-29 11:19:18