Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı ve üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü işbirliği ile planlanan psikolojik sağlamlık eğitimlerinin ilki Dr. Öğr. Üyesi Evren ERZEN moderatörlüğünde, Doç. Dr. Davut AYDIN tarafından çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz öğrenci ve personelince yoğun katılım gösterilen psikolojik sağlamlık eğitim seminerlerinin devamı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir. Psikolojik sağlamlık eğitim seminerlerinin ikincisi "Bağımlılıktan Bağımsızlığa" başlığı ile Üniversitemiz, Eğitim Fakültemiz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü anasayfalarından duyurulacaktır.