Fakültemiz yıl sonu etkinlikleri kapsamında iki materyal sergisi gerçekleştirilecektir. İlk olarak, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalında "Erken Çocuklukta Sanat Eğitimi" dersi kapsamında, Dr. Öğrt. Üyesi Şule Alıcı danışmanlığında okul öncesi öğretmen adayları tarafından oluşturulan ürünler “ Yaratıcı Sanat Ürünleri Çocuklarla Buluşuyor”  adlı sergide 20.12. 2022 tarihinde, 13.00-16.00 saatleri arasında Fakültemiz zemin kat koridorunda paylaşılacaktır.

Ayrıca Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf öğrencilerinin Dr. Öğr. Üyesi Nilay Çağlayan Dilber’in yürüttüğü  “Dilbilgisi Öğretimi” dersi kapsamında hazırladıkları ders materyalleri sergisi, 21.12.2022 tarihinde, saat 13.00’te Eğitim Fakültesi 1. Kat Etkinlik Salonunda yapılacaktır. Fakültemizde düzenlenecek olan yıl sonu materyal sergilerine, bütüm öğretim elamanları ve öğretmen adaylarının katılımını bekliyoruz.