Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Kurumsal Akreditasyon Programına (KAP) dahil edilen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, KAP sürecinde sona yaklaştı. KAP Değerlendirme Takımının üniversitemiz için planladığı yüz yüze görüşme süreci 07.12. 2021 tarihinde başladı. Prof. Dr. Süleyman Doğan, Prof. Dr. Füsun Eyidoğan ve Türkan Yalçın’dan oluşan değerlendirme takımı, saha ziyareti kapsamında 08.12.2021 tarihinde, Fakültemizi ziyaret etti. Fakültemizdeki saha ziyaretinde ilk olarak değerlendirme takımı üyeleri, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik BALAY ve dekan yardımcılarıyla bir görüşme yaptılar. Bu görüşmede; ilk olarak fakültemizde uygulaması başlatılan AYDEP öğrenme yönetim sistemi, birim kalite çalışmaları, müfredat planlama ve ölçme-değerlendirme süreçleri, sosyal, kültürel ve sprotif faaliyetler gibi konularda değerlendirme takımı üyeleri tarafından sorulan sorulara fakülte yönetimimiz cavaplar verdi. Daha sonra dekanlık toplantı salonunda, ilk olarak 16 kişilik öğretim üyesi grubuyla görüşme yapıldı. Ardınadan değerlendirme takımı, fakültemiz kalite elçisi ve öğrenci kalite temsilciriyle bir görüşme yaparak fakültemizden ayrıldı.