12.01.2022 tarihinde, aralarında Boztepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Dağıstan’ın da yer aldığı bir heyet, Fakültemizi ziyaret etti. Heyette; Boztepe İlçe MEBBİS yöneticisi Mühreli Kara,Yenidoğanlı İlkokulu Müdür Yardımcısı Cahide Karakaş Tan, Gazi Osman Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hilal Gürel ve Ali Ağaoğlu Anaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Kübra Nur Akdan yer aldı. Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Adem Taşdemir ve Dr. Öğr. Üyesi Çetin Kürşat Bilir'in de katıldığı ziyarette paydaş ilişkileri kapsamında yapılacak faaliyetler görüşüldü.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ve dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Hamza Yakar ile görüşen Boztepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Dağıstan ve beraberindekiler, Boztepe ileçemizdeki eğitim kurumları ve öğretmenelere yönelik yapmayı düşündükleri proje ve faaliyetler hakkında bilgiler verdiler. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Boztepe ilçemizde yapılması planlanan eğitsel proje ve faaliyetlere destek vermekten memnuniyet duyacaklarını ifade ederek, Boztepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Dağıstan’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.