07.04.2022 tarihinde, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Erdem ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Kış Fakültemizi ziyaret etti. Paydaş ziyareti kapsamında yapılan ziyarette, Fakültemizde yürütülen öğrenme yönetim sistemi ve kalite çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Dekanlık toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hamza Yakar, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Fakültemiz Müfredat Geliştirme ve Değerlendirme Komisyonu üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sultan Selen Kula ve Öğrenme Yönetim Sistem Sorumlusu üyesi Arş. Gör. Dr. Aykut Bulut katıldı. Bilgilendirme toplantısında ilk olarak Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, AYPED’in hayata geçirilmesindeki temel felsefeyi açıklarak, AYPED’in temel özellikleri hakkında bilgiler verdi. Daha sonra  Dr. Öğr. Üyesi Hamza Yakar tarafından katılımcılara, AYDEP sisteminin temel bileşenleri gösterilerek sistem üzerinden kullanım özellikleri tanıtıldı. Ayrıca Üniversitemizde ve fakültemizde yürütülen kalite çalışmaları hakkında da bilgilerin verildiği toplantıda, BKYS’nin sistemsel özellikleri açıklandı. Ziyaretlerinden dolayı  İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Erdem ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Kış'a teşekkür ederiz.