Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri tarafından geri dönüşüme yönelik farkındalık etkinliği yapıldı. Araş. Gör. Dr. Şule Alıcı sorumluluğunda verilen "Erken Çocuklukta Çevre Eğitimi" dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, Fakültemiz giriş ve katlarına geri dönüşüm kutuları yerleştirildi. Ayrıca öğrencilerin görebileceği yerlere geri dönüşüme yönelik dikkat çekici afişler asıldı. Etkinlik, 2030 yılına kadar ulaşılması amaçlanan hedefleri içeren ve Türkiye'nin de imzalamış olduğu "Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri" doğrultusunda hazırlandı. Yerleştirilen kutuların daha fazla dikkat çekmesi amacıyla hazırlanan farkındalık afişleri Fakültemiz katlarına öğrenciler tarafından asıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan dikkat çekici afişlerde; “Ne Olur Geri Dön!", “Gittiğin Çöplerde Garip Kaldıysan Geri Dön”  ve son olarak “Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak" şeklindeki içeriklere yer verildi. Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 3. sınıf öğrencileri Veysel Bürke, Fatma Bulut, Caner Dinç ve Alaa Hacsatuf tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikten dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.