21-22 Mayıs 2022 tarihinde, Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencileri Çanakkale'ye gezi düzenledi. Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık  Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Önder Baltacı ve Özel Eğitim Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akdal'ın sorumluluğunda gerçekleştirilen gezide, uzman rehberlerin eşliğinde öğrencilerimiz; Mecidiye Tabyaları, Seyit Onbaşı Anıtı, Şahindere Şehitliği, Seddülbahir, Şehitler Abidesi, 57. Alay Şehitliği, Yahya Çavuş Anıtı, Conkbayırı, Atatürk Anıtı ve Siperler ve Kırşehirli Mehmet Çavuş Anıtı'nı görme imkanı buldu. Bu anlamlı ziyaretin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize, öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Önder Baltacı ve Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akdal’a teşekkür ederiz.