Fakültemizi dereceyle bitiren 2022 Yılı mezunlarımız belirlendi. Bu yıl, sekiz yarıyıl üzerinden alınan akademik başarı puanı ortalamasına göre, Fakültemizin üç farklı Anabilim Dalında öğrenimini tamamlayan dördüncü sınıf öğrencimiz, kazandıkları yüksek not ortalamalarıyla dereceyle mezun oldular.

- 3.82 not ortalamasıyla Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Nazlı Hilal Durmuşcan "Fakülte Birincisi" olarak mezun olmaya hak kazandı.

- Fakülte ikinciliğini aynı not ortalamasına sahip iki öğrencimiz paylaştı. Buna göre; 3,79 not ortalamasıyla Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Gizem Uyumsal ve Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Nurseda Maya Yalçınkaya "Fakülte İkincisi" olarak mezun oldu.

- Son olarak 3,77 not ortalamasıyla Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Beyza Nur Baş ise "Fakülte Üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olmaya hak kazandı.


Fakültemizi üstün gayret ve çalışmaları sonucu dereceyle bitiren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devam etmesini temenni ederiz. Fakültemiz 2022 yılı mezunlarını tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.