Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığının organize ettiği "Mezun-Aile Buluşması" 13.06.2022 tarihinde, Üniversitemiz Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezindeki Neşet Ertaş Salonunda gerçekleştirildi. Mezun-Aile Buluşmasına, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Programa, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ının okunmasıyla başlandı. Daha sonra Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayfer Şahin bir açlış ve selamlama konuşması yaptı.


Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Mezun-Aile Buluşması etkinliği, Anabilim Dalında birinci olarak dereceyle mezun olan Nurseda Maya Yalçınkaya'nın konuşmasıyla devam etti. Anabilim Dalı birincisi Nurseda Maya Yalçınkaya, aldığı eğitim ve deneyimlerinden bahsederek, dört yıllık eğitimi boyunca kendisine destek veren hocalarına, arkadaşlarına ve ailesine teşekkür etti. 



Program; dereceye giren ilk üç öğrencinin duyurulması ve plaket takdimi ile devam etti. Sınıf Eğitimi Anabilim Dalında; Nurseda Maya Yalçınkaya "birinci", Beyza Nur Baş "ikinci" ve Bedia Bayrakçı ise "üçüncü" olarak Anabilim Dalında dereceyle mezun oldular. Dereceye girenlere Dekanlığımız tarafından hazırlanan Akademik Başarı Ödülü ve Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından hazırlanan plaketler takdim edildi. Dereceye girenlere ödüllerini Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bayram Tay, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayfer Şahin ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Gör. Rıfkı Kadıoğlu verdi. 


Sınıf Eğitimi Anabilm Dalı Mezun-Aile Buluşması etkinliği, mezunlarının öğretmenlik andını okumalarıyla devam etti. Son olarak, öğretim elemanlarının sahneye davet edilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi. Öğrenciler ve aileler yapılan bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Anabilim Dalına teşekkür ettiler. Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalındaki öğretim elemanlarımızı bu anlamlı etkinlikten dolayı tebrik ediyor, mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.