Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencileri, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında yürüttükleri uygulamalara yönelik hazırladıkları projelerin sunumunu 08.06.2022 tarihinde gerçekleştirdiler. 3-57 numaralı derslikte yapılan sunumlara öğrenci gruplarının danışmanlığını yapan Prof. Dr. Bayram Tay, Doç. Dr. Adem Taşdemir, Doç. Dr. Yakup Akyel, Öğr. Gör. Necati Karayel ve Öğr. Gör. Rıfkı Kadıoğlu ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri katıldı.


Öğrenci ve danışman öğretim elemanları tarafından üniversitemiz içerisinde ve farklı kurumlarda topluma hizmet eden farklı özelliklerde birçok proje hazırlanarak yürütüldü. Öğrenciler tarafından üniversite içerisinde ve belirledikleri ilkokullarda; “Okuyarak Gelişen Fikirlere” sloganıyla kitap toplama, kütüphane düzenleme, ilkokul koridorlarında çocuklara hitap edecek karakterler çizme ve renklendirme, 18 Mart kapsamında okullarda hoşaf ve ekmek dağıtımı, 23 Nisan için eğlendirici oyunlar, “Anneme Mektup” başlığıyla Anneler Günü yarışması, Bahar Şöleni, sigaranın ve alkolün zararlarına yönelik bilinçlendirme, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ziyareti, barınak ziyareti, AFAD bilgilendirme ve arama çalışmalarına katılma gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.


Fakültemiz Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerini yürütümüş oldukları bu anlamlı projelerden dolayı tebrik ediyor, onlara danışmanlık yapan öğretim elemanlarımıza sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz...