Fakültemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü öğretim elemanı Araş. Gör. Dr. Raziye Sancar'ın yürütücüsü olduğu proje, TUBİTAK tarafından ikinci kez desteklendi. TÜBİTAK 2237A kapsamında ikinci kez desteklenen “Dijital Dünyada Siber Kimlik Farkındalığı Eğitimi II” etkinliği, Arş.Gör.Dr. Raziye Sancar’ın yürütücülüğünde 19-23 Eylül 2022 tarihlerinde ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Etkinlik kapsamında okul rehberlik ve psikolojik danışman adaylarının siber kimlik, bağımlılık ve zorbalık konularında derinlemesine bilgi kazanmaları ve edindikleri bu bilgileri öğrencilerine, meslektaşlarına ve velilere aktarabilmeleri için uygun dijital teknolojiyi etkili, verimli ve çekici biçimde kullanabilme becerileri geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

Etkinliğin hedef kitlesini 2022-2023 eğitim öğretim yılında Eğitim Fakültelerinin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı 3. ve 4. sınıf öğrencileri oluşturacaktır.

Etkinlik web sitesine erişmek için tıklayınız.