25 Kasım 2022 tarihinde, Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Dr. Umay Çakır’ın kabrinde anma ziyaretinde bulundu. 31 Mayıs 2022 tarihinde vefat eden Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Umay Çakır’ı “24 Kasım Öğretmenler Günü” sebebiyle öğrencileri, Dr. Öğretim Üyesi Nilay Çağlayan Dilber ile birlikte Nevşehir’in Kozaklı ilçesi Yassıca Köyü’ndeki kabrinde andı. Kabir ziyaretinde, Çakır’ın ailesi ile de görüşüldü ve rahmetli Dr. Umay Çakır için dualar edildi.

“24 Kasım Öğretmenler Günü” sebebiyle 31 Mayıs 2022 tarihinde vefat eden Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Umay Çakır’ı kabri başında anan, Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nilay Çağlayan Dilber ve öğrencilerimize bu vefalı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.