01.12.2022 tarihinde, Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından ilan edilen 2022 İç Tetkik Ziyaret programına göre Fakültemiz iç tetkik ziyaret toplantısı gerçekleştirildi. 2022 yılı iç tetkik ziyaret toplantısı kapsamında, Doç. Dr. Hande Kılıçarslan, Fatih Musab Yılmaz ve öğrenci kalite elçisi birimimizi ziyaret etti. İç tetkik ziyareti kapsamında iç tetkikçiler ilk önce Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ile bir ön görüşme gerçekleştirdiler. Ön görüşmede, Fakültemiz kalite çalışmaları, Öz Değerlendirme Raporu ve süreçler hakkında kısaca bilgi paylaşımında bulunuldu.

2022 İç Tetkik Ziyareti kapsamında daha sonra Dekanlık Toplantı Salonunda Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hamza Yakar, Birim kalite sorumluları, Fakülte Sekreteri, Birim kalite sorumlusu ve öğrenci kelite temsilcileriyle görüşmeler yapıldı. Ziyerette Birim Öz Değerlendirme Raporu, web sayfası ve Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi hakkında kalite sorumlularına sorular yöneltildi. Toplantıda hazır bulunan öğrenci kalite temsilcilerimize yönelik de iç tetkikçiler tarafından sorular yöneltilerek öğrencilerimizin süreçlere katılımı konusunda bilgiler alındı. İç tetkik ziyareti toplantısına katılarak Fakültemiz faaliyetlerini ve süreçlerini değerlendiren iç tetkikçilere, Fakültemiz bölümlerindeki kalite sorumlularına, idari personelimize ve öğrenci kalite temsilcilerine çok teşekkür ediyoruz.