14.12.2022 tarihinde, Akpınar İlçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden dört ögretmen refakatinde sekiz ögrenci Fakültemize arastırma, inceleme ve tanıtım gezisi amacıyla ziyarette bulundular.  Ziyaret, "21. Yüzyılda Ögretmen ve Rol ve Becerileri" hizmet içi egitim faaliyetinin sürecini takip etmek, egitimde iyi örnek ve uygulamalar kapsamında Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Bahadır Gülbahar'ın ögrencilerine verdigi dersleri yerinde incelemek, izlemek, ögrencilerin Üniversitemizi tanımaları ve üniversite ortamınını görmeleri amacıyla gerçekleştirildi. Fakültemiz derslerine katılarak daha önce aldıkları hizmet içi eğitim süreçlerini yerinde inceleyen Akpınar İlçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi ögretmen ve öğrencilerine ve bu süreçte öğretmen ve öğrencileri dersinde konuk ederek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunan Fakültemiz Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Bahadır Gülbahar'a teşekkür ediyoruz.