21.12.2022 tarihinde, FakültemizTürkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf öğrencilerinin Dr. Öğr. Üyesi Nilay Çağlayan Dilber'in yürüttüğü  “Dilbilgisi Öğretimi” dersi kapsamında hazırladıkları ders materyalleri sergisi Fakültemiz 1. Kat etkinlik salonunda gerçekleştirildi. Sergide öğretmen adayları, ziyaretçilere hazırladıkları ders materyallerinin tanıtımını ve uygulamasını yaptı. Sergiye Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hamza Yakar, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. S. Nilay Işıksalan, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz, Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayriye Sayhan ve pek çok öğretim üyesi katıldı. Fakültemiz lisans öğrencilerinin de ilgi gösterdiği sergiye Kırşehir Sırrı Kardeş İlköğretim Okulu ile Kırşehir Merkez Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri de katılım sağladı. Türkçe öğretmen adayları hazırladıkları materyalleri kullanarak sergiye katılan ortaokul öğrencileri ile etkinlikler yaptı. Serginin hazırlanmasında emek harcayan  Dr. Öğr. Üyesi Nilay Çağlayan Dilber'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.