04.01.2023 tarihinde, Dekanlık Toplantı Salonunda "2023 Yılı Kalite Faaliyetleri Planlama Toplantısı" gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay'ın başkanlık ettiği toplantıya Fakültemiz kalite komisyonunu ve Fakültemiz öğrenci kalite elçisi katıldı. Toplantıda ilk olarak  2022 yılı kalite faaliyetleri değerlendirildi. Bu kapsamda, Dekanlığımız ve altı bölümümüzün yaptığı faaliyetler, süreç parametreleri, paydaş katılımı ve memnuniyet sonuçları veriler üzerinden gösterilerek değerlendirildi. 


2023 Yılı Kalite Faaliyetleri Planlama Toplantısı, 2023 yılı kalite faaliyetlerinin belirlenmesiyle devam etti. Dekanlığımız ve bölümlerimizin iş birliği içerisinde gerçekleştireceği faaliyetler belirlendi. Bu kapsamda hangi Anabilim Dalı ile hangi faaliyetlerin yapılacağı kararlaştırıldı. Ayrıca 2023 yılında süreç parametrelerinin seçilmesinde dikkat edilmesi gereken hususlar da vurgulandı. Daha sonra, devam eden program akreditasyonu ile ilgili kalite komisyonumuza süreç ile ilgili bilgiler verildi.

Toplantı sonunda, tüm bölümlerimizin 2022 yılına ait veri girişlerini 10 Ocak 2023 tarihinde kadar ve 2023 yılı kalite faaliyet planlamalarını ise 20 Ocak 2023 tarihine kadar Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi üzerinden yapmaları gerektiği belirtildi. Kalite komisyonumuzun görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.