Fakültemiz teşvik ve ödüllendirme faaliyetleri kapsamında, öğretim elemanlarımızın 2022 yılı içerisinde yaptıkları çalışmalar çerçevesinde öğretim elemanlarımıza teşekkür belgeleri verildi. 2022 yılı teşvik ve ödüllerine ilk defa "toplumsal katkı" başlığı eklendi. Bu kapsamda 2022 yılı içersinde Fakültemiz adına farklı paydaşlarımıza yönelik eğitim, seminer ve danışmanlık faaliyetlerine katılan öğretim elemanlarımızın kayıtları tutularak Dekanlığımız tarafından takip edildi. 2022 yılı içerisinde Fakültemiz adına farklı paydaşlarımıza yönelik eğitim, seminer ve danışmanlık hizmetleri kapsamında öğretim elemanları arasından en fazla katkı sağladığı belirlenen iki öğretim üyemize Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Fakültemiz adına farklı paydaşlarımıza yönelik eğitim, seminer ve danışmanlık hizmetleri kapsamında en fazla katkı sağladığı belirlenen Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman'a ve Özel Eğitim Bölümü Özel Yetenekliler Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akdal'a teşekkür belgeleri takdim edildi. 


Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Fakültemiz adına gerçekleştirilen toplumsal katkı faaliyetlerinden dolayı öğretim üyelerimizi tebrik ederek, öğretim üyelerimizin ilerleyen yıllarda yapacakları toplumsal katkı çalışmalarının kalıcı izler bırakmasını temenni etti.