Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2022 yılı akademik teşvik ödeneği değerlendirme tutanağı puan tablosuna göre, 2022 yılında Fakültemizden 54 öğretim elemanının akademik teşvik ödülü kazandığı belirlenmiştir. Fakültemiz öğretim elemanlarının akademik çalışmalarını teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla, Fakülte yönetimi olarak her yıl düzenlediğimiz akademik teşvik ödül töreni gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay'ın öncülüğünde gerçekleştirilen ödül törenine, dereceye giren öğretim elemanlarımız katıldı.

Fakültemizde, akademik teşvik birincilik ödülü 2022 yılı akademik teşvik puanı en yüksek olan Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Araş. Gör. Dr. Hüseyin Ateş'e verildi. 2022 yılı akademik teşvik ikincilik ödülü, Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ayfer Şahin'e verildi. Son olarak, 2022 yılı akademik teşvik üçüncülük ödülü ise Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tekin Çelikkaya'ya verildi.


Öğretim elemanlarımıza teşekkür belgelerini takdim eden Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, dereceye giren hocalarımıza teşekkür ederek, Fakültemiz öğretim elemanlarının büyük bir emekle yapmış oldukları akademik çalışmaların devam etmesi temennisinde bulundu. Fakülte yönetimi olarak akademik teşvikten yaralanan ve yüksek puan alarak dereceye giren öğretim elemanlarımızı tebrik ediyoruz.