15.03.2023 tarihinde Fakülte yönetimi olarak Fakültemizde göreve yeni başlayan öğretim elemanlarına ziyaret gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hamza Yakar ve Fakülte Sekreterimiz Selçuk Özdaş tarafından görevlerine yeni başlayan öğretim elemanlarına hayırlı olsun ziyaretleri yapıldı.

Ziyeretler kapsamınında ilk olarak, Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitimin Felsefi, Sosyal ve Tarihi Temelleri Anabilim Dalında göreve başlayan Prof. Dr. Recep Özkan ziyaret edildi. Ardından Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalında göreve başlayan Arş. Gör. Zeynep Neveser Kızılçim odasında ziyaret edildi. Son olarak ise Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalında göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Havvaana Karadeniz Fakülte yönetimimiz tarafından ziyaret edildi. Ziyeretlerde, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, göreve yeni başlayan öğretim elemanlarımızın yapacakları çalışmalarla Fakültemize ve Üniversitemize faydalı olacaklarını belirterek, yeni çalışma ortamlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.