Fakültemiz teşvik, ödüllendirme ve onurlandırma faaliyetleri kapsamında personellerimize yönelik yürütülen faaliyetler devam ediyor. Bu kapsamda, Fakültemiz Mali İşler Biriminde görev yapan  Ali İleri ve Öğrenci İşleri Biriminde görev yapan Adem Çangır’a fakülte yönetimi tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay tarafından verilen teşekkür belgesinde, idari personelimizin yapmış olduğu çalışmaların takdirle karşılandığı ve çalışmalarının örnek teşkil etmesi temennisinde bulunuldu. Prof. Dr. Refik Balay, idari personellerimizin her yıl, bir önceki yılda sergilediği performans ve çalışmaları göz önünde bulundurularak yürütülen bu teşvik edici uygulamaların önemli olduğunu vurgulayarak, katılımcılara teşekkür etti.