Kırşehir Valiliği tarafından düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Toplantısına Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı ve Ahi PDRMER Müdürü Doç. Dr. Davut Aydın ile Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Ahi PDRMER müdür yardımcısı Doç. Dr. Evren Erzen katıldı. Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Toplantısında Üniversitemizde bağımlılıkla mücadele konusunda gerçekleştirilen faaliyetler, Kırşehir Valiliğine ve Bağımlılıkla Mücadele Kurulu üyelerine brifing olarak aktarıldı.

Üniversitemizin bağımlılıkla mücadele kapsamında doğrudan öğrencilere yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin yanı sıra topluma açık bilgilendirmeleri, sosyal medya faaliyetleri, doğrudan psikolojik destek hizmetleri ve üretilen bilimsel çalışmalar konusunda valilik ve diğer kurul üyelerine bilgilendirme yapıldı.