2022-2023 Bahar Yarıyılında yürütülen uzaktan eğitime katılım oranları açısından Fakültemiz, Üniversitemiz ortalamasının üzerinde bir oranla ikinci sırada yer alıyor. 2022-2023 Bahar yarıyılının başından itibaren yedi haftalık bir periyotta toplanan veriler incelendiğinde, Fakültemizde canlı derslere katılım oranının %75,96 olduğu görülmektedir. Bu oranla Fakültemiz, dokuz Fakülte arasında en yüksek ikinci orana sahip birim olmuştur. 2022-2023 Bahar Yarıyının yedi haftalık zaman diliminde, Fakültemiz Anabilim Dallarında 3.847 canlı ders yapılmıştır. Bu derslere dönem başından itibaren yedi haftalık süreçte, 124.745 öğrencimiz katılmıştır.

Ayrıca Fakültemiz bünyesinde yürütülen Pedagojik Formasyon Sertifika Programı'nda da canlı derslere katılım oranının, Üniversitemizdeki tüm birimlerden daha yüksek orana sahip olduğu belirlenmiştir. Dönem başından itibaren 268 canlı dersin yapıldığı Pedagojik Formasyon Sertifika Programı, canlı derslere %85,03 katılım oranıyla tüm birimler arasında birinci sırada yer almaktadır.