TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından 2211-Yurt İçi Doktora Burs Programları altında yürütülen, “2211-A Yurt İçi Genel Doktora Burs Programı” sonuçları açıklandı. TÜBİTAK’ın resmi sayfasında ilan edilen açıklamaya göre, 2211-A Yurt İçi Genel Doktora Burs Programı’na 2.993 başvuru yapıldığı ve 699 kişinin destek almaya hak kazandığı belirtildi. Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Asude Sena Muğlu, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Bursu (BİDEB) kapsamında yürürütlen 2211-A Yurt İçi Genel Doktora Bursu almaya hak kazandı. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, TÜBİTAK Doktora Bursu almaya hak kazanan Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Araş. Gör. Asude Sena Muğlu’yu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.