24 Mayıs 2023 tarihinde, Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Fakültemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Lise öğrencileri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi imkanları ve öğrencilik hakkında bilgiler edindi. Ziyaret kapsamında, öğretmen ve öğrencilere Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayfer Şahin ile Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları Öğr. Gör. Rıfkı Kadıoğlu ve Araş. Gör Fatma Cahide Özçelik rehberlik etti. Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü toplantı odasında, Prof. Dr. Ayfer Şahin tarafından Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı. Daha sonra, ziyaretçilere teknolojik anlamda donanımlı olan dersliklerimizin yanında Görsel Sanatlar Atölyesi, Çok Amaçlı Salon, FETEM ve Drama derslikleri gezdirildi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları ile sonlandırıldı. Fakültemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında, bölümlerimiz, dersliklerimiz ve uygulamalarımız hakkında lise öğrencilerine bilgiler veren Prof. Dr. Ayfer Şahin'e, Öğr. Gör. Rıfkı Kadıoğlu'na ve  Araş. Gör Fatma Cahide Özçelik'e teşekkür ederiz.