Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığının organize ettiği "Mezun-Aile Buluşması" 19.06.2023 tarihinde, Üniversitemiz Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezindeki Neşet Ertaş Salonunda gerçekleştirildi. Mezun-Aile Buluşmasına, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Programa, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Daha sonra Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayfer Şahin açılış ve selamlama konuşması yaptı. Ardından bölüm başkanı Prof. Dr. Bayram Tay selamlama konuşmasını gerçekleştirdi.


Üniversite üçüncüsü, Eğitim Fakültesi ikincisi ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı birincisi olan Esra Nihlenur Şen, Eğitim Fakültesi üçüncüsü ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı ikincisi olan Neşe İltar ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı üçüncüsü olan Zilfi Gül birer konuşma yaptılar. Yüksek ortalamaları ile dereceye giren öğrencilerimiz yaptıkları konuşmalarında üniversiteden aldıkları eğitim ve deneyimlerinden bahsederek, dört yıllık eğitimi boyunca kendisine destek veren hocalarına, arkadaşlarına ve ailelerine teşekkür ettiler.


Mezunlarımızın ailelerinden ve diğer mezun öğrencilerimizden duygu düşüncelerini paylaşmak isteyenlerin yaptıkları konuşmalar sonrasında dereceye giren öğrencilerimize plaket ve belge takdimi yapıldı. Peşinden öğretmen adayı olarak mezun olan tüm öğrencilerin katılımıyla “Öğretmenlik Yemini” okundu ve kepler havaya atıldı. 


Mezun-Aile Buluşması Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları ile mezun öğrencilerin toplu fotoğraf çekimlerinin tamamlanması ile Üniversitemizin Bağbaşı Kampüsünde stadyumunda gerçekleştirilecek olan Mezuniyet etkinliğine geçildi.