Fakültemiz 2021-2022 Akademik Yılı Mezunları 19 Haziran 2023 tarihinde, Üniversitemiz Stadyumunda gerçekleştirilen Mezuniyet Töreni ile uğurlandı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi. Üniversite genelinde dereceye giren öğrencilere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya tarafından ödül ve belge takdimi gerçekleştirildi.


Üniversite İkincisi ve Üçüncüsü Fakültemizden Çıktı
3,83 not ortalamasıyla Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencisi Beyzanur Kuru dört yıllık programlar bazında üniversite genelinde ikinci olarak dereceye girmeyi başardı. 3,82 not ortalamasıyla Fakültemiz  Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim öğrencisi Esra Nihlenur Şen dört yıllık programlar bazında üniversite genelinde üçüncü olarak dereceye girmeyi başardı. Dereceye giren Fakültemiz öğrencileri Törende, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’dan ödül aldılar. Üniversitemiz genelinde dört yıllık programlar bazında dereceyle mezun olan Öğrencilerimizi göstermiş olduğu bu üstün başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.


Fakültemizden Dereceyle Mezun Olanlara Ödül Takdim Edildi
Fakültemiz genelinde dereceyle mezun olan öğrencilerimize Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay tarafından tören alanındaki sahnede ödül takdim edildi. 3,83 not ortalamasıyla Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencisi Beyzanur Kuru "Fakülte Birincisi" olarak mezun olmaya hak kazandı. 3,82 not ortalamasıyla Fakültemiz  Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim öğrencisi Esra Nihlenur Şen "Fakülte İkincisi" olarak mezun oldu. Son olarak Fakülte üçüncülüğü aynı not ortalamasına sahip iki öğrencimiz paylaştı. 3,77 not ortalamasıyla Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Neşe İltar ve Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencisi Esra Şimşek ise "Fakülte Üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olmaya hak kazandı. Fakültemiz genelinde dereceyle mezun olan öğrencilerimizi göstermiş olduğu bu üstün başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.


Anabilim Dallarımızda Dereceyle Mezun Olanlara Belge Takdim Edildi
Anabilim Dallarında dereceye giren mezunlarımız ise Bölüm Başkanları ve Anabilim Dalı Başkanlarımızın belirledikleri yerlerde Dekanlığımız tarafından hazırlanan Akademik Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

- Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalında; Beyzanur Kuru "birinci", Esra Şimşek "ikinci" ve Emine Yaren Kınık ise "üçüncü" olarak Anabilim Dalında dereceyle mezun oldu.


- Sınıf Eğitimi Anabilim Dalında; Esra Nihlenur Şen "birinci", Neşe İltar "ikinci" ve Zilfi Gül ise "üçüncü" olarak Anabilim Dalında dereceyle mezun oldu.


- Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalında; Çağlayan Şahin "birinci", Esma Kaya "ikinci" ve Elif Berra Dilek ile Kübra Toker ise "üçüncü" olarak Anabilim Dalında dereceyle mezun oldu.


- Matematik Eğitimi Anabilim Dalında; Büşra Oğurlu "birinci", Merve Çınar ile Gamze Erdoğdu "ikinci" ve Özge Şahan ise "üçüncü" olarak Anabilim Dalında dereceyle mezun oldu.


- Türkçe Eğitimi Anabilim Dalında; Nisa Akbulut "birinci", Şerafettin Buğra Kökver "ikinci" ve Ahsengül Aydın ile Zeliha Kuru ise "üçüncü" olarak Anabilim Dalında dereceyle mezun oldu.

- Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalında; Hüsne Gögebakan "birinci", Kiraz Deli "ikinci" ve Elif Nur Doğan ise "üçüncü" olarak Anabilim Dalında dereceyle mezun oldu.


- Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında; Sinem Doğan ile Hatice Gök "birinci", Raziye Akçay "ikinci" ve Emre Yerlikaya ise "üçüncü" olarak Anabilim Dalında dereceyle mezun oldu.



Fakültemiz 2022-2023 Akademik yılı mezunlarını tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz...