27.07.2023 tarihinde, Fakültemiz kalite çalışmaları çerçevesinde Temmuz ayında yapılması planlanan paydaş ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik dış paydaş ziyareti etkinliği kapsamında, Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdülüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Yardımcısı Eyüp Temur ile görüşüldü. Dış paydaş ziyaretine Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Hamza Yakar ve Doç. Dr. Yusuf Ziya Olpak katıldı.

Kalite çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen paydaş ziyaretinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, dış paydaşımız olarak İl Kültür ve Turizm Müdülüğü ile ortak faaliyetler yapabileceğimizi ifade etti. Bu kapsamda, Prof. Dr. Refik Balay, özellikle Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin yürütülmesinde İl Kültür ve Turizm Müdülüğü'nün öğrencilerimize yardımcı olması konusunda destek talebinde bulundu. Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Yardımcısı Eyüp Temur ise Fakültemiz ile ortak faaliyetler yapabileceklerini dile getirerek, özellikle şehrimizin tanıtılması, kültürel zenginliklerimizin duyurulması, kütüphane ve müze ziyaretleri gibi farklı alanlarda işbirliği yapableceklerini belirtti. Ardından Fakültemizde yürütülen kalite çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldıktan sonra karşılıklı iyi temenniler dile getirilerek ziyaret sona erdi. Fakülte yönetimi olarak Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Yardımcısı Eyüp Temur'a misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.