01.08.2023 tarihinde Fakültemiz Toplantı Salonunda, Birim EFQM Hazırlık Komisyonu üyeleriyle "Birim EFQM Hazırlık Toplantısı" gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Dekan Yardımcımız ve Birim EFQM temsilcisi Doç. Dr. Hamza Yakar ile Birim EFQM Hazırlık Komisyonu üyeleri katıldı. Toplantıda, EFQM Modeli kapsamında Fakültemizi saha ziyaretine hazırlayacak olan ekibin oluşturulduğunu belirten Dekanımız Prof. Dr. Refik Balay, komisyon üyelerinin çalışmalarına başlayarak Kalite Koordinatörlüğü tarafından gönderilen EFQM Modeli saha hazırlık iyileştirme çalışmalarını belirtilen tarihlere kadar tamamalanması gerektiğini vurguladı.

Toplantıda Birim EFQM temsilcisi Doç. Dr. Hamza Yakar tarafından oluşturulan komisyonunun çalışma yöntemi açıklandıktan sonra, saha ziyareti öncesi Birim EFQM Hazırlık Komisyonunun yapacağı işler, kriter başlıklarına göre açıklandı. Son olarak, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay komisyon üyelerine teşekkür ederek, sürecin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi temennisinde bulundu. Birim EFQM Hazırlık Komisyonu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.