Üniversitemiz Eğitimde Kalite Güvence Sistemi Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen "2023 Yılı Öğrenci Memnuniyet Anketi" sonuçları açıklandı. Fakültemizde toplam 1341 öğrencimizin katıldığı anket sonuçlarına göre, fakültemiz öğrenci memnuniyet düzeyinin 3,46'lık ortalamayla üniversitemiz genelindeki fakültelerin ortalamasının üzerinde bir memnuniyet oranına sahip olduğu belirlendi. Fakültemiz öğrenci memnuniyeti düzeyinin Üniversitemiz genel memnuniyet düzeyi ortalamasına çok yakın bir orana sahip olduğu görülmektedir.

2023 yılında gerçekleştirilen memnuniyet anketinde sonuçlar, yedi boyut üzerinden açıklanmıştır. Buna göre Fakültemiz 3,66 memnuniyet oranıyla 3. boyut olan "Eğitim öğretimin izleme ve değerlendirme sürecinden memnuniyet" boyutunda en yüksek memnuniyet oranına sahip olmuştur. 3,16 memnuniyet oranıyla 5. boyut olan "Sosyal ve kültürel faaliyetlerden memnuniyet" boyutunda ise boyutlar arasında en düşük memnuniyet oranına sahip olduğumuz görülmektedir. Bölümler bazında bakıldığında 3,91 memnuniyet ortalamasıyla "Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi" ve 3,51 memnuniyet ortalamasıyla "Temel Eğitim Bölümü" en yüksek memnuniyet oranına sahip bölümlerimiz olmuştur. Aynı zamanda, üniversite geneli öğrenci memnuniyet düzeyi ortalamasıyla kıyaslandığında, iki bölümümüzün üniversite genel ortamasında fazla, üç bölümümüzün ise üniversite genel ortalamasından düşük öğrenci memnuniyet oranına sahip olduğu görülmektedir.