Üniversitemizde yürütülmekte olan EFQM çalışmaları kapsamında, Modelin "2.3 Yaratıcılık ve İnovasyona Olanak Sağlama" kriteri gereğince "PR-035 Kıyaslama Prosedürü" ve "FR-638 Kıyaslama Formuna" göre Fakültemiz ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi arasında kıyaslama toplantısı yapıldı. 08.08.2023 tarihinde fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda yapılan kıyaslama toplantısına; Dekan Yardımcımız ve Birim EFQM Temsilcimiz Doç. Dr. Hamza Yakar, EFQM Kriter üyerleri; Arş. Gör. Sevil Esma Tunç, Arş. Gör. Fatma Cahide Özçelik, Kalite Birimi Sekreteri Ahmet Kahraman ve Fakülte sekreterimiz Selçuk Özdaş katıldı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden ise Dekan Yardımcısı ve Birim EFQM Temsilcisi Prof. Dr. Ümit Bulut, Birim EFQM Kriter üyerleri; Doç. Dr. Fatih Güzel, Dr. Öğr. Üyesi  Ayşe Ataş, Öğr. Gör Sinan Baran, Arş. Gör. Hüseyin Arslan, Arş. Gör. Adem Alver ve Fakülte Sekreterliği adına V. Levent Sapmaz katıldı.

Toplantıda, ilk olarak FR-638 Kıyaslama Formunda yer alan sayısal kıyaslama ölçütleri görüşüldü. Daha sonra, birimler arasında kıyaslamaya konu olan; öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımı, mezun ilişkilerinin yönetimi, paydaş ilişkileri,öğretim elemanlarının çalışma gruplarına katılımı, çalışma ortamları, birim etkinlikleri, toplumsal katkı faaliyetleri, araştırma-geliştirme faaliyetleri ve web sayfalarının güncelliği konularında görüşmeler yapıldı. Kıyaslama raporunun hazırlanması ile ilgili olarak karşılıklı mutabakatın sağlanmasının ardından görüş ve önerilere geçildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kıyaslama ekibine teşşekkür eder, yapılan çalışmaların birimlerimizi daha fazla geliştirmesini temenni ederiz.