25.08.2023 tarihinde, Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda, Değer Tasarlama Komisyon üyelerinin katılımıyla "Değer Tasarlama Komisyonu Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıya Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Birim EFQM Temsilcisi Doç. Dr. Hamza Yakar başkanlığında; Dr. Öğr. Üyesi Zekiye Morkoyunlu, Dr. Öğr. Üyesi Havvaana Karadeniz, Arş. Gör. Zeynep Neveser Kızılçim ve Arş. Gör. Semra Omak katıldı. Toplantıya dış paydaş temsilcisi olarak Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Değerlendirme Şube Müdürlüğünden Hasan Altuntaş ile Mesleki Eğitim Merkezi Öğretmeni Recep Tekinaslan katıldı. İdari personel olarak Ahmet Kahraman ve öğrenci kalite temsilcisi olarak ise Fakültemiz Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Hatice Büyükbozkoyun toplantıya katılarak görüşlerini paylaştılar.

Değer tasarlama komisyonu toplantısı, komisyon üyelerinin tanışmasıyla başladı. Daha sonra, Birim EFQM Temsilcisi Doç. Dr. Hamza Yakar tarafından EFQM Modeli hazırlıkları ile ilgili komisyon üyelerine bilgilendirme yapıldı. Ardından, Değer Tasarlama prosedürü hakkında bilgiler verildikten sonra, Fakültemiz değer önerisi taslağı hakkında görüşler alındı. Dış paydaş ve öğrenci temsilcimizin de görüşleri doğrultusunda belirlenen 12 değer önerisi belirlendi. Toplantı sonunda, EFQM Modeli hazırlıkları kapsamında her bir değer önerisine yönelik açıklayıcı bilgiler yazılarak, Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğüne Fakültemiz değer önerisi taslağının sunulması kararı alındı. Görüşlerini bizimle paylaşarak, toplantıya katılan komisyon üyelerine teşekkür ederiz.