Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Anablim Dalı öğretim elemanları tarafından Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde (Ahi PDRMER), "Psikolojik Sağlamlık Eğitimleri serisi"  kapsamında sekizinci çevrim içi seminer gerçekleştirildi.  Çevrim içi seminerde, okullarda giderek yaygınlaşan ve ebeveynler başta olmak üzere toplumun birçok kesimini rahatsız etmeye başlayan teknoloji bağımlılığı konusu ele alındı. Ahi PDRMER Müdürü Doç. Dr. Davut Aydın ve müdür yardımcıları Doç. Dr. Evren Erzen ile Dr. Öğr Üyesi Umay Bilge Baltacı'nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen yayınının konuğu, Uzman Öğretmen Elif Zengin Aksu oldu. İlkokul öğrencilerinde yaygınlaşan teknoloji bağımlığının nedenleri, sonuçları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu seminer, uzmanlara soruların yöneltilmesiyle tamamlandı. Bu önemli seminerde görev alarak görüşlerini tüm paydaşlarımızla paylaşan Uzman Öğretmen  Elif Zengin Aksu'ya ve Fakültemiz öğretim elemanları Doç. Dr. Davut Aydın, Doç. Dr. Evren Erzen ve Dr. Öğr Üyesi Umay Bilge Baltacı'ya teşekkür ediyoruz.