08.09.2023 tarihinde, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ile Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Yusuf Ziya Olpak ve Doç. Dr. Hamza Yakar tarafından Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne paydaş ziyareti gerçekleştirildi. Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Yusuf Yasin Gülşen'e hayırlı olsun ziyareti kapsamında, Fakültemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yeni eğitim-öğretim döneminde yapılacak faaliyetler görüşüldü.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Yusuf Yasin Gülşen'e görevinde başarılar dileyerek, Fakülemiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan eşgüdümlü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Yusuf Ziya Olpak, ilimiz okullarında gerçekleştirilen uygulama dersleri konusunda açıklamalar yaptı. Fakültemiz kalite çalışmaları hakkında bilgi veren Doç. Dr. Hamza Yakar ise temel paydaşımız olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen ise yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Eğitim Fakültesi ile önümüzdeki süreçte, ilimiz eğitim-öğretimini geliştirecek çalışmalar yapılacağını vurguladı.