Üniversitemiz Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürlüğüne atanan Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz'e ve Müdür Yardımcıları olarak atanan Doç. Dr. Bahadır Gülbahar ile Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Armut'a 13.09.2023 tarihinde, Fakülte yönetimi olarak hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hamza Yakar ve Fakülte Sekreteri Selçuk Özdaş katıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne Fakültemiz Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinin önemli katkılar sağladığını belirterek, bundan sonraki süreçte yönetim olarak da TÖMER'in güçlendiğini belirtti. Prof. Dr. Refik Balay, TÖMER Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz'e ve Müdür Yardımcıları olarak atanan Doç. Dr. Bahadır Gülbahar ile Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Armut'a yeni görevlerinde başarılar diledi. TÖMER Müdürü Doç. Dr. Abdulkerim Karadeniz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Fakülte yönetimine teşekkür etti. Fakültemiz Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerini üstlenmiş oldukları yeni görevlerden dolayı tebrik eder, görevlerinde başarılı olmalarını temenni ederiz.