Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı 2. ve 3. sınıf öğrencileri İsmail Topel, Gülfer Kıvrak ve Emine Yaren Topal yürütücüsü olduğu ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Baltacı'nın danışmanlığını yaptığı “Ergenlerde Instagram Bağımlılığı İle Depresyon, Anksiyete ve Stres Düzeyleri Arasındaki İlişki” başlıklı Araştırma Projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında kabul edildi. Fakültemiz öğrencileri İsmail Topel, Gülfer Kıvrak ve Emine Yaren Topal'ı ve öğrencilerimize danışmanlık yapan Doç. Dr. Önder Baltacı'yı tebrik ediyor, projenin başarıyla tamamlanmasını temenni ediyoruz.

BİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Proje Adı: Ergenlerde Instagram Bağımlılığı İle Depresyon, Anksiyete ve Stres Düzeyleri Arasındaki İlişki
Proje Ekibi: İsmail Topel (RPD 3. Sınıf), Gülfer Kıvrak (RPD 2. Sınıf), Emine Yaren Topal (RPD 3. Sınıf)
Proje Danışmanı: Doç. Dr. Önder Baltacı