Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı 3. sınıf öğrencileri Duygu Demir, Nevin Bademci ve Gamze Topal'ın yürütücüsü olduğu ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Baltacı'nın danışmanlığını yaptığı “Gençlerin Kısa Video (Tiktok, Reels, Shorts) Uygulamaları Kullanım Durumlarının Yalnızlık ve Sosyal Destek Düzeyleri Açısından İncelenmesi” başlıklı Araştırma Projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında kabul edildi. Fakültemiz 3. sınıf öğrencileri Duygu Demir, Nevin Bademci, Gamze Topal'ı ve öğrencilerimize danışmanlık yapan Doç. Dr. Önder Baltacı'yı tebrik ediyor, projenin başarıyla tamamlanmasını temenni ediyoruz.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı