Fakültemize 03.10.2023 tarihinde, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) dış değerlendirme ekibi tarafından Avrupa Mükemmeliyet Modeli (EFQM) kapsamında "Üstün Performans Yetkinlik Değerlendirmesi" amacıyla saha ziyareti gerçekleştirildi. Değerlendirme ekibinde yer alan Burak Erdinç ve Yonca Çardak tarafından gerçekleştirilen saha ziyareti, ilk olarak Dekanlık makam odasında fakülte yönetimiyle görüşme ile başladı. Görüşmeye Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Hamza Yakar ile Doç Dr. Yusuf Ziya Olpak ve Fakülte Sekreteri Selçuk Özdaş katıldı. İlk görüşmede Fakültemiz hakkında genel bilgiler veren Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Fakültemiz faaliyetleri hakkında kısaca tanıtım yaptı. Değerlendirme ekibinin sorularına Fakültemiz web sayfasından ve BKYS üzerinden cevaplar verildikten sonra ilk görüşme sona erdi.


Saha ziyaretinde ikinci olarak değerlendirme ekibi, Fakültemiz öğretim elemanları odak grubuyla Dekanlık Toplantı Salonunda görüşme yaptı. Buradaki görüşmede, öğretim elemanlarına Fakültemiz süreçlerine ve faaliyetlerine yönelik sorular soruldu. Son olarak, Fakültemizin farklı Anabilim Dalları ve sınıf düzeylerindeki öğrenci odak grubuyla görüşme yapıldı.Odak grup görüşmelerinin ardından değerlendirme ekibi  Fakültemizden ayrıldı. 


EFQM Modeli "Üstün Performans Yetkinlik Değerlendirmesi" kapsamında, Fakültemizi ziyaret eden değerlendirme ekibine, Fakültemiz ile ilgili yaptıkları faaliyetler hakkında değerlendirme ekibine bilgiler veren Fakültemiz öğretim elamanlarına ve temel paydaşımız olan değerli öğrencilerimize görüşmelere katılarak görüşlerini açıkladıkları için teşekkür ediyoruz.