11.10.2023 tarihinde Fakültemiz kalite çalışmaları kapsamında, Fakültemiz öğrenci kalite elçisi ile Dekanlığımızda bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede, Fakültemiz öğrenci kalite elçisi Tükçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Saniye Zehra Teltik'e kalite çalışmaları çerçevesinde, genç kalite topluluğu bünyesinde yer alıp Fakültemiz kalite elçisi olarak Üniversitemizde yürütülen kalite çalışmalarında Fakültemizi başarıyla temsil ettiği için, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay tarafından teşekkür belgesi verildi. Prof. Dr. Refik Balay, fakültemiz kalite elçisi olarak Saniye Zehra Teltik'in yapılan kalite çalışmalarına aktif bir şekilde katıldığını, Fakültemizi farklı toplantı ve görüşmelerde başarılı bir şekilde temsil ettiğini ve Fakültemiz adına özverili çalışmalarda bulunduğunu dile getirdi. Fakültemiz öğrenci kalite elçisi Saniye Zehra Teltik ise ailesinin de eşlik ettiği görüşmede, kendisine takdim edilen teşekkür belgesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fakültemiz yönetimine teşekkür etti.