Fakültemizde, deneyim paylaşımı etkinlikleri devam ediyor. 17.10.2023 tarihinde, Fakültemiz Konferans Salonunda öğrenci ve öğretim elemanlarımıza yönelik deneyim paylaşımı etkinliği gerçekleştirildi. Bu dönem ikincisi gerçekleştirilen deneyim paylaşımı etkinliğinin konusu, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programıydı. Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Önder Baltacı tarafından gerçekleştirilen deneyim paylaşımına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldı. 


TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların sonuçlarına göre, desteklenmeye hak kazanan ve Fakültemizden altı öğrencinin yer aldığı iki farklı projede danışmanlık yapan Doç. Dr. Önder Baltacı; proje hazırlama süreci, başvuru aşamasında dikkat edilecek hususlar, konu seçimi, örnek proje başvuru dosyaları, 2209-A Programı 2023 yılı 2. dönem çağrı duyurusu ve başvuruda bulunacaklara tavsiyeler konularında katılımcılara bilgiler aktardı. Son olarak, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından deneyim paylaşımı etkinliği sona erdi.  


Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Önder Baltacı'ya, Fakültemiz araştırma-geliştirme süreçlerine öğrencilerimizin katılımını teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz bu önemli etkinliğe katılarak deneyimlerini paylaştığı için teşekkür ediyoruz.