Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman, Boztepe ilçesinde düzenlenen "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinliklerine" katıldı.  18.10.2023 tarihinde, Boztepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Umut Özkır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Dağıstan ve ilçede görev yapan öğretmenler katıldı. Gazi Osman Öztürk Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimde, Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman öğretmenlik mesleği hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Temel paydaşlarımızdan biri olan Boztepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu önemli etkinliğe konuşmacı olarak katılan Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman'a teşekkür ediyoruz.