Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Önder Baltacı, Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı'ının davetiyle, 26-27 Ekim 2023 tarihlerinde, "Türkiye Yüzyılında Ailemiz, İstikbalimiz" temasıyla T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen VIII. Aile Şurası'na katıldı.

Doç. Dr. Önder Baltacı, ebeveyn ve çocukların problemli teknoloji kullanımı konusunda yaptığı araştırma ve projelere istinaden "Dijitalleşme Sürecinde Aile" komisyonunda yer alarak, aileyi oluşturan tüm bireylerin teknoloji karşısında korunması ve sosyal refahlarının arttırılması yönünde uygulanacak politikalar için önerilerde bulundu. Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Önder Baltacı'yı bu önemli etkinlikte yer alarak Fakültemizi temsil ettiği için teşekkür ediyoruz.