08.11.2023 tarihinde, Kırşehir Koleji Ana Okulu öğrencileri fakültemizi ziyaret etti. Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Gül Özüdoğru'nun organize ettiği etkinlikte, Fakültemize gelen öğretmenlere ve öğrencilere Fakültemiz binası gezdirilip tanıtıldı. Ana okulu öğrencilerine Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalının da destekleriyle çeşitli etkinlikler yapıldı. Okul öncesi eğitimi kapsamında derslerde kullanılan materyal sınıfı ziyaretçilere tanıtıldı. Materyal sınıfında okul öncesi öğretmen adaylarıyla öğrenciler buluşturularak, ziyaretçi öğrencilere kukla gösterisi ve meslek tanıtımına yönelik oyunlar oynatıldı. Daha sonra  Fakültemiz Konferans Salonunda ziyaretçi öğrencilere yönelik ritim çalışmaları yapıldı. Fakültemizi ziyaret eden öğrencilere küçük ikram ve hediyeler verilerek etkinlik sonlandırıldı.

Ana okulu öğrencileriyle okul öncesi öğretmen adaylarını buluşturan bu etkiniğe öncülük ettiği için Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Gül Özüdoğru'ya teşekkür ederiz.